Psykoterapi

- personlig indsigt, udvikling og livsglæde

Individuel psykoterapi og parterapi

- din hjælp til at leve det liv, du ønsker at leve...

Læs nede i teksten hvad mine klienter har fået ud af en enkelt eller flere samtaler om deres kriser, problemer, sorger, bekymringer, tvivl...

Hvorfor Psykoterapi kan hjælpe dig! 

Samtaler- indsigt, afklaring og forståelse

Psykoterapi - individuelle samtaler 

   Vores samtaler drejer sig om dig og din situation lige nu baseret på din livshistorie, dine tanker og dine følelser og ikke mindst hvordan du kan skabe det liv, du ønsker dig.

   Gennem vores arbejde med dialog, afslapning og aktivitet, vil du opnå et dybere kendskab til dig selv og dit selvværd, f.eks. hvad meningen skal være med dit liv, eller hvordan du får sagt fra overfor dem, der ikke vil dig noget godt, eller…?

   Du vil undervejs få indsigt i de årsager og sammenhænge med andre mennesker, der har betydning for, at du kan lykkes med det, du ønsker dig.

   Denne afklaring vil give dig grundlaget for, at forstå dine forudsætninger og hvordan du bedst aktiverer dine ressourcer, så du kan beslutte, hvordan du vil leve dit liv med de positive og negative konsekvenser, det kan få at ændre på dit liv nu og her.

 

   Vores samtaler varer ca. 1½ time eller efter aftale.


Psykoterapi - samtaler for par 

   Vi vil arbejde med jeres grundlæggende lyst og motivation til at blive sammen - eller gå hver til sit. I begge situationer har I måske "noget" på hinanden, som skal siges højt - så det kan blive forklaret og måske tilgivet.

   Måske skal I indgå konkrete aftaler om, hvordan jeres forhold kan "genstartes" på ligeværdige vilkår. Eller en aftale om hvordan I kan skilles på en hensigtsmæssig måde uden trusler og uvenskab.

   Men det kan jo også være, at I ønsker hjælp til at forebygge bump på vejen i parforholdet, så I begge bedre kan tackle jeres forskellige opfattelser af egne og fælles forventninger, håb, ønsker og drømme til jeres liv sammen fremover.   

 

   Vores samtaler varer ca. 2 timer eller efter aftale.

Klient udtalelser:

Kvinde 41 år

   Tak mange gange! Vagn du blev min redningskrans! Nu, endelig efter snart 40 år, har jeg med din hjælp fundet frem til, hvem jeg virkelig er, og hvilke ressourcer jeg har, og hvordan jeg kan bruge dem til at gøre mit liv meningsfyldt. Jeg kan roligt sige, at alle mine tårer var det hele værd. Tak – ”Dorte”


Par 37 og 40

   Du har været en kæmpe støtte for os begge, det skal du vide. Uden dig, var vi havnet i hver sin grøft, og havde smidt mudder i hovedet på hinanden hver eneste dag. Vores skilsmisse er ikke en lykkelig skilsmisse, den er trist fordi vi ikke lykkedes med at fuldføre vores fælles drøm. Men du hjalp os til at indse, at vores forskellighed og den udvikling vi begge har været igennem de seneste snart 10 år, ikke kunne give os et tilfredsstillende liv sammen fremover. For et år siden kæmpede og sloges vi om at have ret. Undervejs lærte du os at kunne tilgive, forstå og støtte hinanden. I dag hjælper vi hinanden med at lykkes med vores individuelle liv. ”Lene og Claus”


Kvinde 27 år

   Som du ved, troede jeg ikke rigtigt på at psykoterapi kunne hjælpe mig, da vi talte i telefonen første gang. Så det var godt, at du fortalte om din bog, med de forskellige fortællinger om andre der også havde det svært, og hvad de havde fået ud af psykoterapi samtaler med dig. For mig er det jo gået rigtigt godt, selvom jeg syntes det har været svært. For første gang følte jeg, at der var nogen der forstod mig som den jeg i virkeligheden er, og ikke bare den som andre skal synes om. STORT tak for din tålmodighed og evne til at indleve dig i mine problemer, ønsker og drømme. ”Anne”


Mand 44 år

   At sidde sammen med dig er beroligende og afslappende. Det har betydet meget for at jeg kunne åbne for den barndom og opvækst, som jeg altid har opfattet som begrænsende. Men underligt nok, ser jeg ikke længere begrænsningerne, de begyndte at forsvinde efter de første meditationer, hvor du hjalp mig tilbage til dengang, hvor jeg var familiens lille sjove spilopmager. I dag kan jeg grine af mig selv, for jeg ser muligheder i alt! Det har været berigende at møde dig. ”Jesper”


Kvinde 42 år

Det går sådan set meget godt igen, der er ro på med min kæreste, og jeg har lært at slappe af og give mere plads til ham. Men forelsket i ham, det er jeg ikke, og forventer heller ikke at blive det. Desværre blev det ikke til noget med min gamle skolevenindes og hendes eksmand, og det er nok det der gør allermest ondt. Han er min absolutte soulmate, aldrig før har jeg mødt en flydende strøm af varme og harmoni som når jeg var sammen med ham eller bare tænkte på ham! Men ak – jeg ringer nok igen på et tidspunkt når det hele bliver for surt! God sommer til dig fra ”Birgit”


Kvinde 31 år

   Jeg var meget skeptisk, da vi første gang sad og kiggede på hinanden, for hvad kunne du dog lære mig? Her bagefter må jeg sande, at jeg som det nok vigtigste lærte at reflektere – at forholde mig til mig selv, mine tanker, mine følelser og hvad min krop kunne fortælle mig. Jeg lærte at værdsætte mig selv, og tage vare på den værdi jeg har som menneske, kæreste, søster og ikke mindst mor. Hilsen fra ”Rikke”


Mand 33 år.

   Det har været rigtigt godt. Du gjorde det helt rigtige – du udfordrede mig! Det var det jeg havde brug for, og ikke en snakken efter munden. Fantastisk for mig at kunne trække på dine erfaringer som inspiration til selv at tænke videre i hvad jeg ønsker at opnå. Det du har hjulpet mig med, vil jeg få glæde af resten af livet. Da vi startede, vidste jeg ikke hvad selvværd og selvtillid var, men nu er jeg afklaret og kan se et nyt liv foran mig med min nye kæreste og snart nye job. Super! Og tak. ”Mads”


Kvinde 56 år

   Det har været en oplevelse. At blive ”omvendt” fra en negativ midaldrende dame hvor livet bare er gået i stå, til efter tre måneder at kunne se lyset, håbet, fremtiden og mulighederne. Jeg har fået kontrollen over mit liv tilbage og er begyndt at leve et nyt liv som en livsinteresseret moden kvinde. Det har været det hele værd. I dag kender og værdsætter jeg værdien af den dybe samtale om eksistens, tanker og følelser og hvad den kan føre til. De bedste hilsener ”Marie”


Mand 36 år

   SUPER! Hold da op hvor har jeg lært meget om mig selv. Det havde jeg ikke forventet. Hvor ved du alt det om forskellige mennesker fra? Nu kan jeg forstå, hvorfor andre siger og gør det de gør. Det har været lærerigt – vi ses nok igen. ”Morten”


Kvinde 40 år

   Jeg siger tak. Tak for at du fik mig på benene igen og fik lyst til livet efter de 40. Der er tændt et lys i mit mørke, et håb og lyst til at komme videre i livet. Nu kan jeg se mig selv i spejlet igen. Kærlig hilsen ”Karen”


Kvinde 37 år

    Blot en tilbagemelding om situationen: Vi skal skilles! Det kan ikke være anderledes. Sådan er det bare, men med din hjælp kan vi skilles på en ordentlig måde, uden at skændes, uden at beskylde hinanden for hvem der først var utro eller mest utro, vi er bare sådan, det var den måde vi levede på, uden at tænke på konsekvenserne, uden respekt for hinanden. Jeg har ikke flere tårer eller skældsord. Nu er jeg fyldt op med forståelse for hans situation, og hvad han vil med sit liv. Og bedst af alt, jeg skal videre med mit liv, og det kan ikke gå hurtigt nok. Hej ”Inge”  


Mand 59 år

Tak for din hjælp og omsorg for den har betydet meget den sidste tid hvor det har været svært at være mig, der ikke længere kunne klare presset og den stress det jo blev til. Nu har jeg fået modet tilbage og skal tilbage på jobbet, og starter på nedsat tid. Jeg har lært meget i vores snakke om hvem jeg er og fået skilt mine egne og andres problemer fra hinanden og fået mere orden på tankerne og hvad der er vigtigt for mig. Jeg kigger på dine papirer med tegninger og forklaringer hver dag og bliver bedre til at huske de vigtige nøgleord når jeg mærker at jeg skal slappe af. Hilsen fra ”Flemming"